top of page

AURATRANSFORMAATIO™ – TIETOISUUTESI PYSYVÄ LAAJENTUMINEN

AuraTransformaatio™ on hoitomuoto, joka aktivoi uuden aikakauden energian virtaamista kehossasi. Lyhyesti sanottuna se antaa pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

AuraTransformaatiolla™ ja sitä seuraavalla tietoisuuden laajentumisella on monia etuja sekä yksilötasolla että maailmanlaajuisesti.

 

AuraTransformaatio™ voimistaa huomattavasti energiatasoamme ja vaikuttaa siten myös fyysiseen olemukseemme. Näin elämämme pienemmät tai isommatkin haasteet alkavat tuntua meistä vähemmän häiritseviltä ja helpommin hallittavilta.

hoito tehdään vain kerran. 

Haluatko ymmärtää ja tukea paremmin lapsia,

teinejä ja nuoria aikuisia?

Haluatko vauhdittaa omaa itsetuntemustasi?

Haluatko elää intohimojesi mukaista elämää ja

saada unelmasi toteutumaan?

Haluatko päästä irti karmallisesta

kierteestä ihmissuhteissa?

Vaikka et olisi mitenkään kiinnostunut energioista tai henkisistä asioista, ne vaikuttavat sinuun joka tapauksessa.

Haluatko elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Haluatko astua omaan Voimaasi ja elää

tasapainossa itsesi sekä ympäristösi kanssa?

Hoidon jälkeen emme enää alitajuisesti ruoki mielessämme sellaisia asioita, jotka eivät vastaa todellista näkemystämme. Tämä vapauttaa energiaamme, joka saattoi aikaisemmin olla patoutunutta, pysähtynyttä tai jähmeää. Olemme hoidon jälkeen mitä todennäköisimmin iloisempia ja pystymme keskittymään paremmin.

AuraTransformaatio™ ei ole pelkkä parantava hoito, vaan ensisijaisesti työkalu omien energioiden nostamiseksi ja laajentamiseksi samalle värähtelytasolle ympärillämme olevien, uuden aikakauden energioiden kanssa.

AuraTransformaatio™ auttaa auramme henkienergiaa avautumaan uusille ja vahvoille indigo- ja kristallienergioille. Tasapainotetun auran avulla ja sen kautta tämä energia siirtyy fyysiseen kehoon, joka puolestaan muuntaa energian käytännön teoiksi ja toiminnaksi.

Hoito ei itsessään ole oikotie elämämme haasteissa, eikä ratkaisu kaikkiin ongelmiimme. Sen sijaan se käynnistää meissä prosessin, jonka aikana voimme saada energiamme takaisin käyttöömme.

 

AuraTransformaatio™ ei korvaa ammattimaista fyysisen ja psyykkisen terveyden hoitoa, eikä sitä ole tarkoitettu sairauksien parantamiseen. AuraTransformaatio™ on tarkoitettu henkilöille, joiden fyysinen ja psyykkinen terveydentila on suhteellisen vakaa.

AuraTransformaatio™-hoito ei sovellu henkilöille, jotka tarvitsevat kiireellistä sairaanhoitoa.

AuraTransformaatio™-hoitoa ei voi tulla kokeilemaan vain uteliaisuudesta. Hoito on pysyvä ja kokonaisvaltainen tietoisuuden muutos, josta ei ole paluuta takaisin – kun se on tehty, se on ja pysyy!

 

Hoito avaa uudenlaisen mahdollisuuden hyödyntää elämämme täyttä potentiaalia, mutta edellyttää kuitenkin omaa panostamme.

 

Uutena aikakautena olemme itse täysin vastuussa omasta elämästämme ja riippuu meistä itsestämme, miten paljon saamme irti sen tarjoamasta potentiaalista.

AuraTransformaatio™-hoidon voi tehdä vain koulutettu auravälittäjä™.

 

Hän työskentelee hoidon aikana puhtaan, tasapainoisen energian kanssa, jonka hän siirtää hoidon aikana asiakkaan energiajärjestelmään.

 

AuraTransformaatio™ käynnistää asiakkaassa merkittävän henkilökohtaisen kehittymisprosessin, joka ei kumarra rajoittuneita käsityksiämme esimerkiksi dualismista tai tietoisuuden hierarkisuudesta.

 

Tämä mahdollistaa syvän sisäisen tasapainon kehittymisen, jota ei voi sanoin kuvailla. Se on koettava.

hoito tehdään vain kerran!

tasapainohoidoissa käyminen on kuitenkin suositeltavaa

HINNAT:

AURATRANSFORMAATIO 320 € (3H)

TASAPAINOTUS 90 € (1,5H)

Hoidot pääsääntöisesti tampereella

myös turku, satakunta, seinäjoki, helsinki

 

ajanvarauskalenterista

löydät seuraavat vapaat ajat. Ota suoraan yhteyttä, jos kalenterissa ei ole vapaita aikoja.

 

 

 

 

 

ota yhteyttä ja kysy lisää

sonjakaunismaki@gmail.com

050 557 4245

 

ENNEN HOITOA ON SUOSITELTAVAA LUKEA:

Anni Sennov; "KRISTALLI-JA INDIGOENERGIAT JA

KOKONAISVALTAINEN TASAPAINO"

Kirjaa on päivitetty ja pääset uudistettuihin sivuihin, kun tilaat linkin 

suoraan sähköpostiisi alla olevasta laatikosta!

 

 

 

 

Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset lukemaan kirjaa. Tarkista myös roskapostikansiosi.

bottom of page