top of page
spiraali-logo.jpg

Luonnon Avaimet Putiikki 

Putiikista löydät suosittelemiani kirjoja ja kirjoittamiani e-kirjoja.
 
voit varata paikkasi myös valmennuksiin putiikin sivujen kautta.

Klikkaamalla kirjan kuvaa näet lisätietoja ja siirryt putiikkiin
KohtiOikeaaParisuhdetta-kansi.jpg

Onko sinulla haaveena löytää elämänkumppani, ihannepuoliso ja intohimoinen rakastaja? Tai herättää nykyinen suhde uudenlaiseen kipinään?Ja tietenkin nämä vielä samassa paketissa!

 

Tämä E-kirja on suunnattu vain naisille!

 

Oletko kyllästynyt toistamaan samaa kaavaa suhteissasi ja päätymään lopulta yksin, omasta tai toisen tahdosta? Tämä e-kirja antaa vinkkejä naisille, oletko matkalla oikeaan suuntaan, esimerkkejä kirjoittajan omasta elämästä ja matkasta Oikeaan parisuhteeseen. On aika tulla täydeksi naiseksi ja kokea täyttymystä myös parisuhteessa. Avaudu lukemaan ja tuntemaan asiat niin, kuin tunnet ne oikeaksi itsellesi. Poimi asioista ne pääkohdat, jotka koskettavat sinua eniten ja harjoittele niitä lisää. Tervetuloa mukaan Oikean naisen matkalle Kohti Oikeaa Parisuhdetta, rakkautta, jonka olet aina tiennyt olevan olemassa!

OikeaNainenParisuhteessa-kansi.jpg

Tahdotko maskuliinisen, intohimoisen miehen?

Tahdotko miehen, joka kuuntelee, kannustaa ja on tietoinen? Haluatko tuntea ihailua mieheltä, joka seisoo vierelläsi kuin kallio?

 

Mistä voisi aloittaa? Tämä opas kertoo sinulle täysin erilaisen näkökulman parisuhteen saloihin, mitä olet aiemmin nähnyt ja oppinut.

 

Mitä tarkoittaa olla Oikea Nainen Parisuhteessa? Mitä naisen tulee ymmärtää luonnollisesta tavasta olla feminiininen nainen. 

Skannaus 2.jpeg

"Kirja auttaa sinua ymmärtämään uuden ajan tietoisuutta ja uuden ajan energiaa.

Se antaa selityksiä, miksi lapset ja nuoret tuntuvat niin erilaisilta ja miksi aikuistenkin herkkyys on lisääntynyt ja lisääntyy koko ajan.

 

Yliherkkyydet, tunnetilojen äkilliset muutokset ja kaaoksen tunne ilman uuden ajan tietoisuutta ja suojaavaa energiakenttää voit tuntea olevasi kuin tuulitunneli, etkä saa omaa voimaasi tai elämäntehtävääsi  ja intohimojasi laitettua käytäntöön."

Skannaus 3.jpeg

"Henkikumppanuudesta kertova kirja, joka antaa vastauksia moniin kysymyksiin, joita et ehkä ole edes aiemmin ymmärtänyt kysyä, mutta olet tuntenut sen.

 

On kiehtovaa ajatella elävänsä henkikumppaninsa (kaksoisliekki / Twin Flame) kanssa, mutta se vaatii todella intensiivistä työtä itsensä kanssa ja kirjasta selviää, miksi."

bottom of page