top of page

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla voit löytää paremman uran, innostua nykyisestä työstäsi, parantaa parisuhdettasi ja muita ihmissuhteitasi, kehittää vuorovaikutustaitojasi, parantaa itsetuntoasi, oppia johtamaan itseäsi paremmin, oppia elämään tässä ja nyt. Valmennus ei ole terapiaa.

Valmennus sopii kaikille niille, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin elämässään ja haluavat varmistua siitä, että ovat menossa itselleen oikeaan suuntaan.

Halusitpa sitten laajentaa nykyistä onnellisuuttasi tai löytää vastauksia tienhaarassasi,
autan sinua löytämään vastaukset!

Valmennukseni ovat suunnattu pääosin naisille <3

Henkilökohtainen valmennus

 

149€ (170€)
 

Valmennus toteutaan etänä Zoom -järjestelmää käyttäen

 

Koetko että kaipaisit vastauksia omaan käyttäytymiseesi, tunteisiin, energiatasoosi tai ihmissuhteisiin? Kaipaatko selkeyttä ja lisää energiaa elämääsi?

Tai tahtoisitko löytää rinnallesi sen oikean?

 

Valmennuksessani luomme sillan alitajuisten motivaatiomallien ja näkyvän maailman välille.

 

Henkilökohtainen valmennukseni on intuitiivista, havainnoivaa, tuloksellista ymmärrystä ja antaa vastauksia kysymyksiin, joita et ehkä ole edes huomannut kysyä.

Henkilökohtainen valmennus
4x 1h

 

420€ (680€)
 

Valmennus toteutaan etänä Zoom -järjestelmää käyttäen

 

Neljän valmennustapaamisen avulla saat hyviä tuloksia aikaiseksi ja lempeän sysäyksen suuntaan johon haluatkin!

Valmennuksen avulla voit löytää paremman uran, innostua nykyisestä työstäsi, parantaa ihmissuhteitasi, kehittää vuorovaikutustaitojasi, parantaa itsetuntoasi, oppia johtamaan itseäsi paremmin, oppia elämään tässä ja nyt. Valmennus ei ole terapiaa.

Valmennus sopii kaikille niille, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin elämässään ja haluavat varmistua siitä, että ovat menossa itselleen oikeaan suuntaan.Halusitpa sitten laajentaa nykyistä onnellisuuttasi tai löytää vastauksia tienhaarassasi, autan löytämään vastaukset ja kannustan sinua matkallasi!

bottom of page